Background Image

Bedrijf

 

Stabilit Benelux maakt deel uit van een wereldwijde multinationale groep die zich richt op de productie van kunststofproducten die bijzonder goed presteren in de bouwsector en in andere toepassingsgebieden. De synergie tussen de bedrijven van de Groep zorgt voor een zeer sterke aanwezigheid in vele landen en verschillende continenten, met een breed productassortiment en een hoog niveau van technische en logistieke ondersteuning.

Stabilit Benelux is dé leverancier van transparante kunststof plaatmateriaal voor lichtdoorlatende constructies in de Benelux. We zijn de exclusieve distributeur van de producten en systemen van het Zwitserse productiebedrijf Stabilit Suise SA. Wat als marktleider opereert in het ontwerp en de productie van polycarbonaatplaten en -systemen. Met een organisatie bestaande uit een team van ongeveer 100 mensen en een R&D-laboratorium, een kwaliteitssysteem en productielijnen waarmee innovatieve producten kunnen worden aangeboden die anticiperen op trends in de markt.

Stabilit Benelux onderscheidt zich al meer dan 30 jaar in de markt door een klantgerichte en flexibele opstelling. Ondanks een gestage groei van onze organisatie zijn de korte communicatielijnen gebleven. Met een no-nonsens mentaliteit zijn en blijven we onze relaties graag van dienst. Waarbij adequaatheid, een hoge servicegraad, flexibiliteit, betrouwbaarheid én kwaliteit centraal staan. Dit hebben we de afgelopen decennia waargemaakt. En u mag minimaal van ons verwachten dat wij dit ook in de toekomst blijven doen.

Onze producten onderscheiden zich door hun lichte gewicht, thermische isolatie, slagvastheid, hoge lichttransmissie en goede prestaties in brandgedrag. Deze unieke eigenschappen maken ze ideaal voor een hele reeks verschillende toepassingen zoals: architectuur, industriële bouw, landbouw, verlichting, doe-het-zelf, automobiel, interieur en meubilair.

Uw voordelen, onze garanties

  • Continuïteit
  • Marktgerichte productontwikkeling
  • Innovatieve bedrijfsvoering
  • Hoge servicegraad.
  • Kennis en ervaring: sinds 1984 is Macrolux een van de marktleiders binnen de branche.
  • Flexibiliteit: Stabilit is een open, transparante organisatie, al uw wensen zijn bespreekbaar.
  • Snelle levering: Stabilit beschikt over een zeer uitgebreid, uit voorraad leverbaar productassortiment.
  • Kwaliteit: Stabilit levert hoogwaardige producten met de juiste prijs-kwaliteitverhouding
  • Uitstekende service: Stabilit is een betrouwbare en servicegerichte