Background Image

Macrolux© en Stabilit Benelux

Introductie Macrolu
19/04/2021

Macrolux© en Stabilit Benelux

Macrolux© is al ruim 30 jaar een gerenommeerde naam in de markt. Door onze ruime kennis van het product alsmede de markt zijn wij dé distributeur van transparant kunststof plaatmateriaal voor lichtdoorlatende constructies in de Benelux. Sinds 2018 dragen wij de naam Stabilit Benelux en maken wij als Macrolux Benelux deel uit van een wereldwijde mulitnationale groep. 

Waar wij ons in onderscheiden is dat wij als onderdeel van de Verzatec Groep een wereldwijd netwerk hebben van distributiecentra, alsmede onze eigen fabrieken en productielijnen.  Zo kunnen wij overal ter wereld leveren, maar produceren wij onze platen ook zelf. Hierdoor hebben wij meer grip op de kwaliteit en ook de snelheid van alle processen. Ook kunnen wij platen op maat maken voor onze klanten. 

Voor onze klanten betekend dat dan ook dat we hoogwaardige en kwalitatief sterke producten kunnen maken. Doordat wij het gehele proces van productie tot het op maat leveren van onze producten kunnen garanderen, kunnen wij u als eindgebruiker een uitgebalanceerde prijs-kwaliteitverhouding bieden. Zo betaald u nooit teveel, omdat er teveel handelaren tussen zitten. U koopt uw kanaalplaten en aanverwante producten dan ook rechtstreeks bij de bron.

Bekijk hier onze bedrijfsfilm voor meer informatie over Macrolux en de Polycarbonaat sectoren waar wij actief zijn. 

 

 

 

 

 

 

 

Geschiedenis

Categorieën